SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vad händer om du blir sjuk och tvingas stanna hemma från jobbet
August 31st, 2015

Vad händer om du blir sjuk och tvingas stanna hemma från jobbet under en längre tid? I dagsläget ersätter Försäkringskassan omkring 80 procent av din inkomst – detta gäller upp till 7,5 basbelopp (2013 låg basbeloppet på 44 500 kronor). Klarar du och familjen det inkomstbortfallet? Klarar ni privatekonomi om du eller din partner skulle bli uppsagda? Många idag lever med ganska små marginaler. Det finns dock enkla sätt trygga ekonomin. Se till att teckna rätt försäkringar så att du klarar dig under tider då det blåser snålt. Om du vill läsa mer om försäkringar och de villkor som gäller så ska du vända dig till www.allraförsäkring.se.

Att förlora jobbet är aldrig kul. Dessutom innebär det en betydligt lägre inkomst. Ett sätt att skydda sig är att teckna en privat försäkring som täcker skillnaden mellan arbetslöshetsersättning och förvärvsinkomst. Med Allras försäkring Betalskydd har du rätt till en extra ersättning på upp till 8 000 kronor i månaden i händelse av sjukskrivning eller arbetslöshet.  Det kan du göra hos Allra försäkring. Besök www.allraförsäkring.se idag och ta en närmare titt på hur du kan skydda dig och de dina mot plötsliga inkomstbortfall.

Vill du veta mer om försäkringar? Hör i så fall av dig till Allra försäkringar. På sidan www.allraförsäkring.se hittar du ett webbformulär. Fyll i namn, kontaktuppgifter och beskriv kort ditt ärende. Efter att du skickat in detta kommer du att kontaktas av någon av Allras rådgivare. Om du föredrar att ringa så går det naturligtvis också bra. Numret är 08-535 25 400 och kundtjänsten är öppen under vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00.

Varför chansa? För den som står utan försäkringsskydd den dagen olyckan är framme blir det dyrt. Teckna dina försäkringar hos Allra – du hittar oss på http://www.allra-försäkringar.se.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa