SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Identifiera och knyta kontakter med nya potentiella kunder
July 16th, 2015

Bisfront är ett företag som arbetar med besöksbokning och effektiv mötesbokning. Sedan starten har man utvecklat speciell expertis inom fem huvudsakliga områden: Media, IT, Finance, HR och Consulting. Att identifiera och knyta kontakter med nya potentiella kunder är ofta en komplex process. Dels är det förstås viktigt att man har en bra vara eller tjänst att erbjuda, men det handlar även om att synas och att synas på rätt sätt. Bisfront hjälper ditt företag att etablera kontakter med nya kunder. Surfa in till www.bisfront.se och läs mer om hur Bisfront arbetar.

Under åren har Bisfront arbetat med en mängd uppdragsgivare – stora som små. Bisfront antar alla uppdrag med samma professionalitet och engagemang. En anledning till Bisfronts betydande framgångar i att knyta nya kundkontakter är att man adaptivt och i nära samarbete med sina uppdragsgivare. Sedan starten har Bisfront arbetet med företag som bland annat Visma, ÅF, Grant Thornton, Scania, Fujitsu och Hogia. Idag anlitar alltfler företag extern expertis för att hitta nya kunder. Varför inte ta en närmare titt på vad Bisfront kan göra för ditt företag? Vänd dig till http://www.bisfront.se.

Affärsvärlden är komplex och ständigt stadd i förändring. Det finns ingen standardprocess för att attrahera presumtiva kunder. Det är en känslig process som kräver fingertoppskänsla och erfarenhet. Olika företag fungerar på olika sätt. För största möjliga effektivitet arbetar nära sina uppdragsgivare i en integrerad process. Vill du veta mer om Bisfront telemarketing? Tveka i så fall inte att höra av dig. Via e-post når du Bisfront på adressen info@bisfront.se. Om du föredrar telefon är numret ring 08-660 17 70 (till kontoret i Stockholm), 031-352 51 00 (till Göteborg) och 040-607 43 00 (till Malmö).


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa