SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Har du hittat en bilförsäkring
June 22nd, 2013

Har du hittat en bilförsäkring som passar just dig, dina körvanor och din bil? Grattis, nu har du det svåraste arbetet bakom dig. För att få ett så förmånligt erbjudande på bilförsäkring som möjligt bör du höra av dig direkt till det försäkringsbolag som erbjuder den. På så vis kan du också få en second opinion om ditt val av bilförsäkring. Kanske visar det sig att det trots allt finns något som passar dig bättre? Glöm aldrig att försäkringsbolaget besitter en omfattande kompetens på detta område, det är värt att ta tillvara på. Var samtidigt på din vakt så att du inte blir påsåld mer än vad du var ute efter från början, för det kan vara lätt hänt.

Innan du och ditt blivande försäkringsbolag ska teckna avtal, se till att du noga läser igenom villkoren för din bilförsäkring. Hör också efter vad som gäller om du skulle vilja ändra försäkringsform efter ett tag. Det kan vara bra att veta att de flesta bilförsäkringar tecknas per år.

Vill du pressa priset på din bilförsäkring och har försäkringar i andra försäkringsbolag än det du tänkt teckna bilförsäkring hos? Var medveten om att det brukar löna sig att samla alla försäkringar på ett och samma ställe. Dels kan du få rabatt på dina månadskostnader, dels kan det vara så att hemförsäkringen kan gå in och täcka sådant som bilförsäkringen inte klarar av.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa